ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΠΟΥΠΑ: Συγκίνηση για την πατρινή που βγήκε νικήτρια από τον καρκίνο – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ

    Ημερομηνία:

    Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook η Πατρινή Γαβριέλλα Πούπα ανακοίνωσε ότι η περιπέτεια της με τον καρκίνο, έφτασε στο τέλος της.   Πλέον μπορεί να αφήσει πίσω της αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με υπομονή, ελπίδα και αισιοδοξία.

    Όπως γράφει:

    GLEARNET

    Λένε ότι τα καλά νέα πρέπει να μοιράζονται.
    Μία του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον επιασαμε. Τα παραπάνω κολλάνε στο ότι ο αγώνας έληξε και βγήκε ο νικητής.
    Pet scan αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι το θεριό τα παράτησε το έβαλε στα πόδια. Η μεταμοσχευση μυελου των οστων είχε 100% επιτυχία. Ο καρκίνος μας άφησε ήσυχους και εύχομαι μετά από 3 επισκέψεις να βαρέθηκε να με βλέπει και να ασχολείται μαζί μου, να μην επιστρέψει ποτέ.
    Μακάρι να μην το ζήσει ποτέ κανείς σας. Όσοι είστε στη μάχη να έχετε δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα, να μη το βάζετε ποτέ κάτω. Οι νίκες είναι για να έρχονται και να μας δίνουν χαρά, τέτοιες νίκες να έχουμε πάντα όλοι μας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι μου όλοι σήμερα βρήκαμε την ανάσα μας και πάλι.
    Να έχετε όλοι υγεία, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
    Υγ: πάω για τηλεκπαίδευση, μετά το Πάσχα ελπίζω επιτέλους να σας δω όλους από κοντά! ❤️

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...