ΓΕΕΘΑ: Υποκινούμενη η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Κ. Φλώρου

    Ημερομηνία:

    Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας καταγγέλλει «επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία», σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του ότι είναι «προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

    Όπως επισημαίνει το τμήμα ενημέρωσης Τύπου του ΓΕΕΘΑ, «επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα ‘Πόθεν Έσχες’ πού έχουν κατατεθεί και στα ‘Ε9′ και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του».

    Συνεχίζοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ».

    Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους».

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ «δεν βρισκόταν μόνο υπό τηλεφωνική παρακολούθηση», αλλά «η ΕΥΠ διεξήγαγε ευρύτερη επιχείρηση παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών για το πρόσωπό του». «Η σημαντικότερη από τις εκθέσεις παρακολούθησης της ΕΥΠ», επισημαίνει το δημοσίευμα «εμφανίζει τον στρατηγό Κων. Φλώρο να αγοράζει σπίτι με μαύρο χρήμα».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλιματική αλλαγή: Γιατί ο πλανήτης μπορεί να στερέψει από αίμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf/

    ΟΒΡΥΑ: Η “βομβαρδισμένη” Καποδιστρίου, η νέα κινητοποίηση και διαμαρτυρία κατοίκων – “Παρών” ο Κ. Σβόλης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Η οδός Καποδιστρίου στην Οβρυά θυμίζει… βομβαρδισμένο...

    Η Yvonne Bar μας δείχνει το κορμί της με μπικίνι σε yacht στο Miami

    Η Yvonne Bar μας δείχνει το κορμί της με...