Γενέθλια για την Παπαρίζου: Έκλεισε τα 40 και τραγούδησε τα «χρόνια πολλά» με… ήλιον

    Ημερομηνία:

    Σαράντα χρονών γίνεται η Έλενα Παπαρίζου, πιο όμορφη, πιο γοητευτική, πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία ζεστή μάζωξη αγαπημένων προσώπων στο σπίτι της, ωστόσο δεν ξέχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι από νωρίς την πλημμύρισαν με ευχές για «χρόνια πολλά».

    Τους ευχαρίστησε με ένα πλατύ χαμόγελο και ρουφώντας ήλιον τραγούδησε το Happy Birthday στον εαυτό της με διάθεση μικρού παιδιού.

    «Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, που νομίζω πως απλώς δε θα σταματήσω να μιλάω αν ξεκινήσω…  Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπέροχες ευχές σας! Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω σήμερα είναι να είστε ΟΛΟΙ καλά, πάντα χαρούμενοι και με υγεία στη ζωή σας. 40 λοιπόν… ας το γιορτάσω» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παραίτηση – βόμβα από τον Νίκο Κοτρωνιά

    Ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική...

    Παγκόσμιο χάος στις θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές – Περισσότερα από 3.000 πλοία σε ακινησία στον Περσικό Κόλπο

    Ο πόλεμος στο Ιράν έχει σταματήσει την κίνηση των πετρελαιοφόρων...

    “Κανόνι» άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, αναμένεται να σκάσει στην Πάτρα! Θύματα επαγγελματίες

    Φόβοι για «κανόνι» άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, που...

    Δυτική Ελλάδα: Εκδηλώσεις της Περιφέρειας για την κατάθλιψη

    Εγραψε η Γεωργία Ντάτσικα: Ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής & Οικογένειας...