Γενέθλια στη Μύκονο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι εντυπωσιακές τούρτες

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 22/9 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τα γενέθλιά της και από το πρωί δεν σταμάτησε να δέχεται μηνύματα και ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους φίλους της, αλλά και συνεργάτες της.

PHILOXENIA

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε τα 37 της χρόνια και νιώθει πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τους δύο γιους της.

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους της βίντεο από τις τρεις τούρτες που έσβησε στη Μύκονο, μετά από συνεχόμενες εκπλήξεις που δέχτηκε από τους φίλους της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Θρησκευτική Πανήγυρις Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικοδήμου που είναι Μετόχι...

«Βούλιαξαν» το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αργοστολίου: Βαριά γεννήτρια, ανεξέλεγκτος λεκές και οργή δημοτών (εικόνες)

Toυ Παντελή Ιωαννίδη ​Νέα εικόνα απαξίωσης της δημόσιας περιουσίας αποκαλύπτεται στο...

Οι ασθενείς βαθμολόγησαν το ΕΣΥ: Ψηλά οι γιατροί, χαμηλά το φαγητό και η ψυχολογική υποστήριξη

Εναν χρόνο μετά την έναρξη της αξιολόγησης των νοσοκομείων...

Πάτρα: Χάνουν την θέση τους 3 δημοτικοί σύμβουλοι και αναλαμβάνουν… 3 άλλοι! Επιστρέφει και ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος – φωτο

Ανακατατάξεις στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, προσφυγή που κατέθεσαν...