Γέννησε δίδυμα και νοσηλεύται με κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Με κορονοϊό, στο νοσοκομείο της Λαμίας, νοσηλεύεται μία 30χρονη, η οποια γέννησε δίδυμα πριν από μερικές μέρες.

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport, η νεαρή μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν στις τελευταίες μέρες της δίδυμης κύησης, με συμπτώματα του κορωνοϊού και ούσα ανεμβολίαστη.

    «Βιάζονταν» τα μωρά!

    Η 30χρονη ήταν θετική στην covid-19 – όπως και ο σύζυγός της – και λόγω της υποστήριξης που χρειάζονται συνήθως τα διδυμάκια, θα διακομιζόταν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου υπάρχει και ειδική μονάδα νεογνών.

    Μόνο που τα μωρά ήταν λίγο «βιαστικά», συνεπώς οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής, αξιολόγησαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί πρώτα η γέννα.

    Πράγματι, η γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Λαμίας και όλα πήγαν καλά, τόσο για κείνην όσο και για τα μωρά. Τα τελευταία με τη φροντίδα στη συνέχεια και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής ετοιμάστηκαν για τη διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, αφού βρέθηκαν κι εκείνα θετικά στον ιό, όπως αναφέρει το lamiareport.

    Η μητέρα τους αντίστοιχα εισήχθη στην Κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο σε δικό της δωμάτιο, για παρακολούθηση, καθώς είναι θετική στον κορωνοϊό και μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει με το καλό στο σπίτι της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γνωστός στις Αρχές ο 27χρονος που έκλεισε ερωτικό ραντεβού με 14χρονη – Κατήγγειλε ληστεία και συνελήφθη

    Ποινική δίωξη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους άσκησε...

    Θρίλερ με νεκρό άνδρα μέσα στον Ισθμό της Κορίνθου

    Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν ενημερώθηκαν για έναν άνδρα...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Επεισόδιο σε πασίγνωστο κατάστημα στην Αγίου Νικολάου

    Επεισόδιο αυτή την ώρα σε κατάστημα ρούχων της αλυσίδας...

    Τα 5 καμπανάκια που δείχνουν ότι έρχεται το τέλος μίας σχέσης – Ειδικοί εξηγούν τις επικίνδυνες μορφές αγανάκτησης

    Όταν ένα ζευγάρι αρχίζει να απομακρύνεται, πολλοί θεωρούν ότι η αιτία...