Γεωργιάδης κατά Ακρίτα: Ετοιμάσου να έρθεις στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζεις

    Ημερομηνία:

    Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσαν τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για την φωτογραφία που ανάρτησε ο υπουργός Υγείας από την συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τους δημιουργούς της Oμάδας Αλήθειας.

    Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για «εικόνα διαφθοράς, διαπλοκής, κρατικού αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας» με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ότι η κα Ακρίτα θα πρέπει να προετοιμαστεί να έρθει στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζει.

    Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Κα Ακρίτα, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά όλα όσα γράφετε συμβαίνουν αποκλειστικά στη σφαίρα της προσωπικής σας φαντασίας. Κι επειδή η ζωή δεν είναι σίριαλ στην TV κι εσείς δεν μιλάτε ως ευφάνταστος συγγραφέας, αλλά ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο να μας φέρετε αποδείξεις για όλες τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε. Κανονικά, με αυτή τη φωτογραφία, που καθρεφτίζει την υποκρισία σας, αυτό που θα ‘πρεπε να πέσει είναι οι μάσκες σας. Κανονικά»

    Δείτε την ανάρτησή του

    GLEARNET

    Δείτε τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα

    akrita2
    akrita3

    Η ανάρτηση Γεωργιάδη για τη συνάντηση με τους δημιουργούς της Ομάδας Αλήθειας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...

    Zodiac: Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμα του serial killer 51 χρόνια μετά!

    Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρες δεκαετίες προκειμένου να καταφέρει...

    Ρίτσαρντ Ραμίρεζ: Ο στυγερός serial killer που καταδικάστηκε 19 φορές σε θάνατο

    “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του...

    Οταν 180 Πατρινοι πλήρωσαν πρόστιμο… για αντικανονικό βάδισμα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    "180 Πατρινοί θα πληρώσουν πρόστιμο συλληφθέντες να βαδίζουν αντικανονικά". Αυτός...