Γεωργιάδης: Κλασική εμφάνιση κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού ο αποκλεισμός Κασσελάκη, το έκαναν για τα λεφτά

    Ημερομηνία:

    Την άποψη ότι ο αποκλεισμός Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος είναι «κλασσική εμφάνιση του κομμμουνιστικού ολοκληρωτισμού» διατύπωσε το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Όπως εξήγησε για την χθεσινή απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, «ένα κομματικό όργανο μπορεί να αποφασίζει πάνω από το συνόλο των ψηφοφόρων του κόμματος. Το σύνολο των ψηφοφορων δεν έχει τη δύναμη 138 μελών της ΚΕ».

    «Αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανώς αντιδημοκρατικό. Επειδή έχω καταλάβει από τα νιάτα μου τι είναι αριστερά, ήξερα ότι στη φύση της είναι αντιδημοκρατική. Η αντιδημοκρατική νοοτροποία που έχει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξώφθαλμα απαίσια» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Action24.

    Σύμφωνα με τον ίδιο «τον έβγαλαν εκτός (σ.σ. τον Κασσελάκη) γιατί θα τους κέρδιζε. Γιατί τσακώνονται καθώς όποιος και να κέρδιζε θα υπήρχε διάσπαση; Γιατί έγινε η φασαρία; Για τα λεφτά».

    «Όταν κατέχει κανείς τη σφραγίδα του κόμματος, έχει τα λεφτά. Όποιος κερδίσει μπορεί να έχει τα χρήματα, τα γραφεία, υπαλλήλους, καμπάνιες» κατέληξε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Νέα επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου – φωτο

    Νέα επίθεση σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Αχαΐας...

    Πάτρα: Μηνύσεις για θάνατο γυναίκας στο Νοσοκομείο – Κατέληξε στις 6 Φεβρουαρίου – Τι ισχυρίζονται γιατροί και νοσηλευτές

    Μια υπόθεση που συγκλόνισε πρόσφατα την τοπική κοινωνία αναδεικνύει...

    Πάτρα: Πλήρωμα 43 «Βενετία» – Μια ονειρική καρναβαλική παρουσία

    Μια από τις πιο καλλιτεχνικές και εντυπωσιακές συμμετοχές του...

    Πάτρα: Διασκέδαση μέχρι το πρωί αλλά… και διαμαρτυρίες καταστηματαρχών

    Η Πάτρα δεν κοιμόταν επί τρεις συνεχόμενες νύχτες. Το...