Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

    Ημερομηνία:

    Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό.

    Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για τη σχέση του με την εν λογω υπόθεση.

    Μάλιστα σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης συνέχισε τις νομικές του ενέργειες καταθέτοντας μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

    akrita-anartisi

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....

    Ανασφάλιστα οχήματα: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα πρώτα «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ – Ποιο είναι το πρόστιμο

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των προστίμων από...