Γερμανία: Ρεπόρτερ πασαλείβεται με λάσπες για να φαίνεται ότι βοήθησε τους πλημμυροπαθείς

    Ημερομηνία:

    Η 39χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφος, Susanna Ohlen, «πιάστηκε» από τον φακό, να αλείφεται με λάσπες στο σημείο που είχε μεταβεί, προκειμένου να καταγράψει τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες και κατά συνέπεια απολύθηκε.

    Φλίγκος

    Βρισκόταν στη πόλη Bad Munstereifel, για να καταγράψει την κατάσταση έπειτα από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας, που στοίχισε τις ζωές πολλών ανθρώπων στη Κεντρική Ευρώπη.

    Πριν ξεκινήσει το ρεπορτάζ της, η κάμερα τη δείχνει να σκύβει και να παίρνει λάσπες από το έδαφος, τις οποίες και άλειψε πάνω στο πρόσωπό της.

    Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει την Susanna Ohlen με ένα μπλε πουκάμισο, καπέλο και μπότες, να σκύβει, να παίρνει τη λάσπη και να λερώνει τα ρούχα της.

    ICECAP

    Στη συνέχεια το βίντεο τη δείχνει για δεύτερη φορά να σκύβει και να αλείφεται με λάσπη στο πρόσωπό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ακούγεται να γελάει, όπως επιστρέφει πίσω στους συνεργάτες της.

    «Η προσέγγιση της δημοσιογράφου μας έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα δικά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, την απολύσαμε τη Δευτέρα αφού ενημερωθήκαμε».

    Η Ohlen, εργαζόταν στο κανάλι RTL από το 2008 και παρουσίαζε μεταξύ άλλων το Good Evening RTL, το Good Morning Germany και το Point 12.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΟΚ: Ποιοι χτίζουν με τα μπόνους χωρίς να πληρώσουν και ποιοι με πληρωμή – Οι 5 κατηγορίες κατόχων οικοδομικών αδειών

    Σε πέντε κατηγορίες διαχωρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους κατόχους οικοδομικών...

    Συνεχείς οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα – Η ακρίβεια ο Νο1 εχθρός των καταναλωτών

    Η ακρίβεια συνεχίζει ακάθεκτη σύμφωνα και με τα νέα...

    ΠΑΤΡΑ: Παρκάρουν… όπου τους βολεύει – ΦΩΤΟ

    Αρκετά είναι τα παράπονα των πολιτών της Πάτρας για...