Για 400 ρωσικά εγκλήματα πολέμου στη Χερσώνα μιλά ο Ζελένσκι: «Βρέθηκαν τάφοι με πτώματα αμάχων και στρατιωτικών»

    Ημερομηνία:

    Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι ερευνητές έχουν εντοπίσει περισσότερα από 400 ρωσικά εγκλήματα πολέμου και βρήκαν πτώματα στρατιωτικών και αμάχων σε περιοχές της επαρχίας της Χερσώνας που απελευθερώθηκαν από τη ρωσική κατοχή.

    «Ερευνητές έχουν ήδη τεκμηριώσει περισσότερα από 400 ρωσικά εγκλήματα πολέμου. Βρέθηκαν πτώματα αμάχων και στρατιωτικών», είπε ο Ζελένσκι σε μια βιντεοσκοπημένη του ομιλία που μεταδόθηκε σήμερα το βράδυ.

    Φλίγκος

     

    GLEARNET
    26451716

    Συμπλήρωσε ότι 226 οικισμοί, με περισσότερους από 100.000 κατοίκους, έχουν σταθεροποιηθεί και ο νόμος σε αυτές τις περιοχές έχει αποκατασταθεί.

    Ρώσοι στρατιώτες και μισθοφόροι έχουν συλληφθεί.

    Παράλληλα ανέφερε ότι οι μάχες στην επαρχία Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, χωρίς να έχουν μειωθεί οι ρωσικές επιθέσεις.

    26451709

    «Οι μάχες στην επαρχία Ντονέτσκ είναι εξίσου έντονες όπως ήταν τις προηγούμενες ημέρες», είπε.

    «Το επίπεδο των ρωσικών επιθέσεων δεν έχει μειωθεί. Και το επίπεδο ανθεκτικότητας και θάρρους μας είναι στο ύψιστο επίπεδο».

    26451144
    26451150

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...