«Για ένα μεροκάματο έχασε τη ζωή του, κρίμα» – Θλίψη για τον 29χρονο αστυνομικό που πέθανε σε καταδίωξη

    Ημερομηνία:

    Συντετριμμένοι για τον θάνατο σε καταδίωξη του 29χρονου ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΙΑΣ είναι οι συνάδελφοί του από την ΕΛΑΣ αλλά και οι κάτοικοι στα Δεμένικα της Πάτρας που ζει η οικογένειά του.

    Περιμένοντας να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρήστο αύριο το μεσημέρι στις 14:00 στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, γείτονες της οικογένειας έλεγαν, για ένα μεροκάματο έχασε στη ζωή του, κρίμα».

    Ολοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον, όχι γιατί «πρέπει», αλλά γιατί έτσι είναι. «Ο Χρήστος ήταν από τα καλύτερα παιδιά» λένε. «Ηταν πολύ ήπιων τόνων, επαγγελματίας, όπως και ο αδελφός του» περιγράφει αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ.

    Ανείπωτος ο θρήνος και για τους γονείς του, τον πατέρα του που εργάζεται σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Πατρών και τη μητέρα του που εργάζεται ως βοηθός νοσοκόμου, αλλά και για τον αδελφό του ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» υπηρετεί στα ΜΑΤ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

    Όσον αφορά, δε, την κατάσταση υγείας του τραυματία αστυνομικού είπε ότι «είναι σοβαρά, αλλά η πρώτη εικόνα είναι ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και τη λεκάνη. Οι γιατροί σταμάτησαν την αιμορραγία».

    «Επεσε στον βωμό του καθήκοντος. Και όμως, το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι επικίνδυνο… Ντροπή και μόνο ντροπή» ανέφερε σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (ΕΑΥΑ) Χάρης Τσίτσικας.
    tsitsikas

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Κομμάτια τσιμέντων έπεσαν από 3ο όροφο κτιρίου – To 12o περιστατικό

    Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν μεγάλα κομμάτια από...

    Από ποια σοβαρή νόσο κινδυνεύουν λιγότερο οι γυναίκες που λένε «όχι» στο αλκοόλ

    Μια εκτενής ανασκόπηση από το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον...

    «Εφικτή» η εμπορική συμφωνία με τον Καναδά, λέει ο Τραμπ στη G7

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη...

    Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη»

    Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των 57 θυμάτων στην...