Για Παρασκευή πάει η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της πλειοψηφίας

    Ημερομηνία:

    Το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων ακόμη και εντός της εβδομάδας εξετάζουν στο κυβερνητικό επιτελείο, μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε από εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα στη συνεδρίαση της Τετάρτης (14.01.2026) στον Παλαμά Καρδίτσας.

    Η απόφαση των εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής να αιτηθούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, ερμηνεύεται από κυβερνητικές πηγές ως κίνηση αποκλιμάκωσης και ουσιαστικής μετατόπισης της στάσης των «σκληρών» των μπλόκων.

    Η συνεδρίαση στον Παλαμά Καρδίτσας φαίνεται πως «σφράγισε» το τέλος του δεύτερου κύκλου κινητοποιήσεων των αγροτών, με το βάρος πλέον να μεταφέρεται στο τραπέζι του διαλόγου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...