«Για την Ελένη» : Τρεις επιπλέον ψηφιακές προβολές με το ρεσιτάλ ερμηνείας της Μαρίας Κίτσου

    Ημερομηνία:

    Μετά από απαίτηση πολλών χρηστών η ψηφιακή προβολή της βραβευμένης παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου  επναλαμβάνεται για τρεις ακόμη ημέρες, στις 19, 20 & 21 Φεβρουαρίου στις 20:00.

    Για την Ελένη @Σταθμός θέατρο

     

    Το έργο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της πλατφόρμας νέων δημιουργών «Θέμα Εμφύλιος» της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, και συνέχισε να παίζεται για δύο σεζόν, στο Tempus Verum – Εν Αθήναις και  στο Θέατρο Σταθμός αντίστοιχα. Στο πλαίσιο της περιοδείας της μάλιστα παρουσιάστηκε και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως το Ήράκλειο Κρήτης, η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Μυτιλήνη, η Πάτρα και η Πτολεμαΐδα.

    Στην παράσταση, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην σκηνή την τραγική ιστορία της σπουδαίας Ελένης Παπαδάκη, θύμα των Δεκεμβριανών, η ηθοποιός επιστρέφει στο χώρο της για να αφηγηθεί το εμφύλιο κύτταρο του Θεάτρου, του τόπου της, του καιρού της.

    Στο πλευρό της Μαρίας Κίτσου, που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζεται ο ηθοποιός Μάριος Μακρόπουλος.

    Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ και μπορείτε να κάνετε κράτηση ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοπαγίδευση στα social media: Η τοξική σύγκριση με τον «τέλειο» εαυτό μας

    Η σύγκριση με τους άλλους είναι μια απόλυτα φυσιολογική...

    Η κατρακύλα του δολαρίου και τα άλλα νομίσματα

    Την Κυριακή, ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι τα επιτόκια του δολαρίου θα...

    Οι ΗΠΑ πούλησαν στο Ισραήλ συστήματα κατεύθυνσης 3.845 βομβών αξίας μισού δισ. δολαρίων

    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι ενέκρινε την πώληση...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ιδού γιατί η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος βλάπτει την πόλη – ΒΙΝΤΕΟ

    Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαδημητρίου εξηγεί γιατί η...