Γιαννάκης από την Πάτρα: «Πρέπει να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες»

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στην Πάτρα, στο «Δ.Τόφαλος» παρακολούθησε τους ημιτελικούς του Super Cup και μίλησε για την ανάγκη να παίζουν οι Έλληνες στο πρωτάθλημα με στόχο να ενισχυθεί και η Εθνική ομάδα.

    Ο “Δράκος” τόνισε πως είναι επιτακτική η ανάγκη να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα προκειμένου να επωφεληθεί και η Εθνική ομάδα.

    Επιπλέον ο Γιαννάκης φωτογραφήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, είδε τους ημιτελικούς και πήρε μία πρώτη γεύση από το θέαμα που θα προσφέρει η φετινή Stoiximan Basket League.

    Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε:
    «Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας, η νίκη στον τελικό ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά κατάλαβαν τι δυνατότητες έχουν σε αυτό το τουρνουά και εκτόξευσαν το ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε δυνατότητες, δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε και που μπορούμε να είμαστε. Δουλειά χρειάζεται, κατεύθυνση και φυσικά να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες στο πρωτάθλημα. Για μένα αυτό είναι το πρωταρχικό. Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τα παιδιά μας, ακόμη κι αν κάποια από αυτά δεν είναι έτοιμα. Να τα βοηθήσουμε να εξελίξουν τις δυνατότητές τους»

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στο Αίγιο

    Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας κατηγορούμενης και συνεχίζονται οι έρευνες για...

    Συνταγή για κλασική μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν

    Συνταγή - Αυτή η μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν είναι η τέλεια...

    Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης: “Το γνωστό αφήγημα του αντικομμουνισμού και οι κομματικές δεσμεύσεις”

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πάτρα "Ενωμένη", αναφέρονται τα εξής: Η...

    ΠΑΤΡΑ: Ο εμπορικός σύλλογος… κόβει την πίτα του

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση...
    Best Shop