Γιαννακόπουλος: Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το Final Four στην Ελλάδα και προτιμά το Βελιγράδι

    Ημερομηνία:

    Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω Instagram για την παράδοση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα τη θέση των «πράσινων» για τη συμμετοχή των Ελλήνων παικτών στην Εθνική Ανδρών.

    Παράλληλα, σχολίασε και τις εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία επιλογής της έδρας για το επόμενο Final Four της EuroLeague, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο, τίθεται κατά του να γίνει το επόμενο Final Four στην Ελλάδα και προτιμάει να πάει στο Βελιγράδι».

    Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

    «Για τα περί ΣΕΦ και αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως κάποιοι ανέφεραν επί χρόνια, ενώ όπως ακούγεται θα υπάρξουν και έξτρα κονδύλια, δεν θα τοποθετηθώ ακόμη μέχρι να δω στοιχεία περί αριθμών για την ενεργειακή αναβάθμιση και υποδομές.

    Αλλά όπως έχω ξαναπεί, αν επίσης δεν δω έστω και υστερημένη ίση μεταχείριση προς τον Παναθηναϊκό, τότε όμως θα μιλήσω δημόσια με αριθμούς και ονόματα.

    Σε αυτό όμως που θα τοποθετηθώ τώρα είναι ότι προ ετών ο σύλλογος του Πειραιά είχε απαγορεύσει τους αθλητές του να πάνε στην Εθνική ομάδα λόγω Βασιλακόπουλου, σε αντίθεση με εμάς που επί του χειρότερου (προσωπική άποψη) Λιόλιου εμείς τους στέλνουμε.

    Ο σύλλογος του Πειραιά έχει ελληνοποιήσει όποιον κατεβαίνει έστω και για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός αρνείται πεισματικά και σέβεται την ελληνική προσπάθεια να αναδειχθούν ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές.

    Ο σύλλογος του Πειραιά, με τον πιο επίσημο τρόπο, τίθεται κατά του να γίνει το επόμενο F4 στην ΕΛΛΑΔΑ και προτιμάει να πάει στο Βελιγράδι.

    Υ.Γ. Και στο ΣΕΦ μοιράζαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες στους τελικούς».

    Γιαννακόπουλος: Ο σύλλογος του Πειραιά με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται κατά του να γίνει το Final Four στην Ελλάδα και προτιμά το Βελιγράδι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η σπάνια πάθηση 15χρονου που τον οδήγησε διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Ρίου

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του...

    Ισχυρή έκρηξη σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη – Μεγάλες καταστροφές σε γύρω κτίρια

    Μια πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου...

    Θρίλερ με την έκδοση του Μολδαβού ολιγάρχη που καταχράστηκε 1 δισ. δολάρια – Τον θέλει και η Ρωσία

    Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση έκδοσης του Μολδαβού ολιγάρχη Βλαντιμίρ...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 26- 7 -2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (χήρα) ΣΩΤ. ΦΑΛΙΕΡΗ ΕΤΩΝ 94 Θανούσα, κηδεύουμε το...