Γιάννενα: Πέντε τραυματίες από επεισόδια στο σχολείο της Ελεούσας – Τραύματα στο κεφάλι από σιδηρολοστό

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό επεισόδιο, με τη συμμετοχή ανηλίκων, αλλά και τουλάχιστον ενός ενηλίκου, σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, σε εξωτερικό χώρο του γυμνασίου Ελεούσας Ιωαννίνων, όπου είχαν συγκεντρωθεί περί τα 40-50 άτομα.

    Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει σήμερα έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

    Καθώς φαίνεται, ακολούθησε επίθεση με σιδηρολοστό, στην οποία υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή.  Αρχικά έγινε γνωστό ότι πέντε νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, με τραύματα στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ωστόσο, οι τραυματίες είναι τρεις και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές, ωστόσο οι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους

    Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Γυναίκα που πέθανε χάρισε ζωή

    Το ΠΓΝΠ με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού ανακοινώνει την ολοκλήρωση...

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος Παλαιστίνιος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση

    Στη σύλληψη ενός 43χρονος Παλαιστίνιου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική...