Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οταν αποσυρθώ, θέλω να… εξαφανιστώ, να μην με ξέρει κανείς

    Ημερομηνία:

    Την επιθυμία του να “εξαφανιστεί” μετά το τέλος της καριέρας του και να πάει κάπου που δεν θα τον ξέρουν, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

    Σε δηλώσεις που έκανε για τα σχέδιά του αφού αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε ότι θέλει να γίνει σαν τον παλαίμαχο άσο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις.

    Όταν αποσυρθώ, θέλω να εξαφανιστώ. Θέλω να πάω κάπου όπου δεν θα με γνωρίζουν. Όταν είχα πάει στη Σουηδία πριν δύο χρόνια, κανένας δεν με γνώριζε. Είχα κάνει ένα βίντεο στο YouTube και φώναζα: “Κανένας δεν με ξέρει εδώ, ζήτω!”. Κι ο κόσμος γύριζε και με κοιτούσε και έλεγε: “Ποιός διάολο είναι αυτός;”. Περπατούσα στο δρόμο, έτρωγα hot dog, καθόμουν και δεν με γνώριζαν, κανένας δεν ασχολούνταν μαζί μου. Θέλω να γίνω σαν τον Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Βλέπεις όλους τους παλιούς μεγάλους παίκτες, τον Τζόρνταν, τον Μάτζικ, που έχουν αποσυρθεί, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να τους ακολουθεί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Εγώ θέλω να παίξω το μπάσκετ μου και μετά να με ξεχάσετε. Να μη μιλάτε για μένα, να με αφήσετε ήσυχο” τόνισε χαμογελώντας ο “Greek Freak”.

    Δείτε το βίντεο στο παρακάτω λινκ:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία στα Καλάβρυτα – Ποια θέματα συζητήθηκαν

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας, τηρώντας τις δεσμεύσεις της νέας διοίκησης...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Εδωσε συνέντευξη σε Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο

    Εγραψε η ανιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Την Πέμπτη 26...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: Οι τοπικές κοινωνίες στο προσκήνιο της εξωστρέφειας

    Συνεχίζοντας τις διαρκείς επαφές με φορείς των τοπικών κοινωνιών...

    Ο Ηρακλής Νικολακόπουλος πρόεδρος στον Κεραυνό

    Νέος πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου είναι ο Ηρακλής...