Γιάννης Καρβέλης για σπιτονοικοκυρά Πισπιρίγκου: Δώσαμε το φάκελο στις αρχές

    Ημερομηνία:

    Το γεγονός ότι ξεκίνησαν οι έρευνες Εισαγγελίας και Αστυνομίας για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου,   επιβεβαίωσε με δήλωσή του Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

    Οπως είπε κάθε Αρχή υποχρεούται να συνδράμει στο έργο τω Υπηρεσιών που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου ενός συνανθρώπου μας.

    Πρόσθεσε πως σε αυτά τα πλαίσια και η 6η ΥΠΕ θέτει τις όποιες πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας υπ όψιν των αρμοδίων Υπηρεσιών και για αυτό έχουν κινηθεί οι απαιτούμενες υπηρεσιακές διαδικασίες.

    Ο κ. Καρβέλης δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο τόνισε πως όλα τα στοιχεία συλλέγονται και δίνονται στις αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κύκλωμα απατών: «Μας φέρανε μια λίστα ηλικιωμένων με πολλά λεφτά…»- Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

    «Μας φέρανε μία καλή λίστα. Αύριο παίρνουμε τηλέφωνα εκεί....

    Νέο κύμα χαμηλοσυνταξιούχων με συντάξεις των 800 ευρώ

    Νέα γενιά χαμηλοσυνταξιούχων δημιουργείται στο ασφαλιστικό σύστημα οι οποίοι θα λαμβάνουν...

    Κληρονομιές: Τέσσερις κομβικές αλλαγές για τον νέο τρόπο διάθεσης της περιουσίας

    Τη μετάβαση στη νέα εποχή για τον τρόπο διάθεσης...

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σε βραδινή έξοδο με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βγήκε να διασκεδάσει και στην παρέα του ήταν...