Γιάννης Λαϊνιώτης για το επίμαχο σύνθημα του Πολεμικού Ναυτικού: Μήπως έπρεπε να λένε στίχους ερωτικών τραγουδιών;

    Ημερομηνία:

    Υπέρ των μελών του αγήματος της Σχολής Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού για το «γ@μι@τ@ι η Τουρκία» που φώναζαν εν χορώ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τάχθηκε και ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης.

    Φλίγκος

    Λες και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας δεν εκπαιδεύονται για να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς του Έθνους, αλλά οφείλουν να μαθαίνουν… τρόπους συμπεριφοράς προς μια αδίστακτη γενοκτονική δύναμη, που κατέχει σχεδόν το ήμισυ της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Τι είδους συνθήματα θα έπρεπε να φωνάζουν οι σπουδαστές της ΣΜΥΝ? Στίχους ερωτικών τραγουδιών?
    Είναι στ’ αλήθεια εξωφρενικό να έχουν τόσο θράσος ορισμένοι, ώστε να δηλώνουν θιγμένοι και προσβεβλημένοι, επειδή ο στρατευμένος ανθός της Ελληνικής νεολαίας δεν έχει αβρούς τρόπους προς τον προαιώνιο εχθρό, ο οποίος πανηγυρίζει για τις σφαγές, τις λεηλασίες και τις Εθνο-καθάρσεις που έχει διαπράξει σε βάρος του Ελληνισμού.

    Τα πράγματα είναι απλά: Ουδεμία ευγένεια και αβρότητα οφείλεται στον κατακτητή, στον εχθρό, στον εισβολέα!
    Τελεία και παύλα»!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Chevron και Helleniq Energy κατέθεσαν προσφορά για τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης

    Η προθεσμία του διαγωνισμού για τα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Πελοποννήσου...

    «Δεν έχουμε κάνει σεξ με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια – Κατηγορεί το σώμα μου»

    Ηαπουσία ερωτικής επαφής σε μια σχέση μπορεί να τη φθείρει, αλλά...

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...