Γιάννης Μπέζος: «Συναντήθηκα προχθές με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

    Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι συναντήθηκε πρόσφατα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

    Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε αρχικά: «Με τον Πέτρο βρέθηκα προχθές κατά σύμπτωση. Τυχαία. Δεν είπαμε πολλά, μόνο λίγα πράγματα στο πόδι. Νομίζω ότι επειδή είναι στη διαδικασία της δίκης ακόμα, θέλω να πιστεύω ότι θα εξομαλυνθούν τα πράγματα. Δεν παρακολουθώ τι γίνεται ακριβώς στη δίκη αλλά θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο όλο αυτό. Είναι ζοφερό να βλέπεις ανθρώπους με τόσο ισχυρό αποτύπωμα στον κόσμο, συντροφεύανε τους ανθρώπους, να ταλαιπωρούνται, να δοκιμάζονται, ενδεχομένως να φταίνε. Αυτά θα τα αποφασίσει το δικαστήριο».

    «Όταν αποδεχόμαστε τη διαδικασία της δίκης, να αποδεχόμαστε και τα αποτελέσματα των δικαστηρίων. Όχι να λέμε άλλα και μετά να λέμε άλλα. Και επίσης, να μην δικάζουμε εκ των προτέρων και να μην κυκλοφορούμε σαν να έχουμε ένα φωτοστέφανο αγίου ενώ οι κακοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι ακριβώς έτσι και το ξέρουμε» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος στον ΑΝΤ1.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...