Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Σλοβενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν τον πήρε από κάτω. Πήγε για διακοπές στη Μύκονο, όπου συνάντησε τον Γιάννη Μπουρούση.

    Ο Λούκα Ντόντσιτς ήρθε στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για να παλέψει με τη Σλοβενία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

    Οι Σλοβένοι ηττήθηκαν από την Εθνική Ελλάδας, με τον σούπερ σταρ των Μάβερικς να μην πτοείται και να παραμένει στη χώρα μας.

    Δεν έμεινε, φυσικά, στην Αθήνα, καθώς προτίμησε να χαλαρώσει στη Μύκονο μαζί με τον συμπατριώτη του Γιάκα Μπλάζιτς, ο οποίος δεν συμμετείχε στους αγώνες της Σλοβενίας φέτος λόγω τραυματισμού.

    Γιάννης Μπουρούσης και Λούκα Ντόντσιτς μαζί στη Μύκονο

    Στο κυκλαδίτικο νησί τους συνάντησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ανέβασε μια selfie με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και τον αθλητή της Τσεντεβίτα.

    Φλίγκος
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Δύο ελάφια μπήκαν στην περιμετρική

    Απίστευτο συμβάν στην περιμετρική οδό. Σύμφωνα με καταγγελία που...

    Δημόσιο: Νέο μοντέλο για γρήγορη εξέταση πειθαρχικών υποθέσεων

    Στην αξιολόγηση 165.000 υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα αναφέρθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών...

    Τι ώρα θα σχολάνε οι μαθητές τη νέα χρονιά στο Ολοήμερο

    Η λειτουργία των Δημοτικών σε γενικές γραμμές ακολουθεί την...