Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

    Ημερομηνία:

    Για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ μίλησε στο Open ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπουτάρης.

    «Την γυναίκα μου την γνώρισα 1954 και τα φτιάξαμε το 1958, μετά από αρκετή πολιορκία. Μετά χωρίσαμε και την διεκδίκησα από άλλον άντρα. Αργότερα ήμουν μέχρι τα αυτιά με το αλκοόλ και στην συνέχεια της είπα έλα να αρχίσουμε ξανά τη ζωή μας.»

    «Όποιος έχει εξάρτηση πρέπει να το παραδεχτεί και για να απεξαρτηθεί πρέπει να πει ότι το θέλει. Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο που κάποιοι μου λένε ότι δεν είσαι αφού δεν πίνεις τώρα.» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...