Γιάννης Πάριος: Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου

    Ημερομηνία:

    Στην εκπομπή ART Week που παρουσιάζει η Λένα Αρώνη στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή του αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

    «Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης. Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ για το νέο κόμμα του Μασκ: «Γελοία απόφαση»

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «γελοία» την απόφαση...

    ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν

    Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο...

    ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ… Γέμισε σκουπίδια η Πάτρα το Σαββατοκύριακο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ! Τα χάλια στα πεζοδρόμια

    Τα σωματεία του Δήμου Πατρέων, συμμετείχαν στην 48ωρη αποχή...

    “ΚΟΥΦΕΤΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Παντρεύεται διάσημος Πατρινός με την αγαπημένη του! Του είπε το “ναι” – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83/