Γιάννης Σαββιδάκης: «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς επειδή θες εσύ» (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε δηλώσεις του στο MEGA μίλησε για την υιοθεσία και προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

    Ο Γιάννης Σαββιδάκης προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

    «Με ένα δικό μου brand θα στείλουμε τραγούδια αγγλόφωνα στο εξωτερικό. Τα πάντα για εμένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και η μουσική. Οι γιοι μου είναι 14 και 10,5 ο μικρός», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

    «Είναι λίγο εγωιστικό να κάνεις παιδιά και πολύ εγωιστικό να υιοθετείς παιδιά επειδή θες εσύ παιδιά», τόνισε μεταξύ άλλων σχετικά με την υιοθεσία αλλά και την ανατροφή των παιδιών.

    Επιπλέον, μίλησε για τα συναισθήματά του την πρώτη φορά που τραγούδησε.

    «Πρώτη φορά στη σκηνή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι στο ραδιόφωνο κόντεψα να τρακάρω», πρόσθεσε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: «Πήρα ένα πατίνι, δεν βολεύει στο κέντρο το αυτοκίνητο» – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

    Ο Γιάννης Ασκάρογλου καλεσμένος στην σημερινή (5/2) εκπομπή της Κατερίνας...

    Εάν ένας άνδρας χρησιμοποιεί αυτές τις 10 φράσεις στη συνομιλία, προσπαθεί να κρύψει τις ανασφάλειές του

    Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες. Άλλοι για την εμφάνισή...

    Μακελειό στην Σουηδία: Ποιος είναι ο ερημίτης δολοφόνος με την κουκούλα που αιματοκύλησε το σχολείο

    Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος για το ιστορικό, πλέον,...

    Γρ. Αλεξόπουλος για τη ρύθμιση οφειλών: «Οι Δήμοι πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη κι όχι απέναντι»

    Ομόφωνη απόφαση για την τροποποίηση του Νόμου που αφορά...
    Best Shop