Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την υποκριτική, ενώ τόνισε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει του χρόνου το θέατρο.

    «Μένουν στον κόσμο τα δραματικά, αλλά έχω κάνει και κωμωδίες. Είχα δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αντιμετωπίσαμε, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προέρχομαι από μια οικογένεια εργατών, δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη δουλειά την κάνω, όπως και την οικοδομή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

    GLEARNET

    Όσον αφορά στην κόρη του επεσήμανε πως: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στην υποκριτική, όλα τα νέα παιδιά είναι καλύτερα από εμάς».

    Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μίας εκπομπής στην τηλεόραση: «Θα γινόμουν παρουσιαστής. Κι εμείς τελματώνουμε και θέλουμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι άλλο. Έχω δηλώσει ότι του χρόνου που κλείνω τα 50, δεν θα κάνω θέατρο, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» αποκάλυψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων για υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομίου

    “Ώρα για δράση και συστράτευση” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους...

    Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή στον πρώην σύντροφο της Τζίνας Αλιμόνου για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

    Καμπάνα φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή επέβαλε το αυτόφωρο...

    Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο για απιστία του συντρόφου σας, σύμφωνα με την ειδικό

    Ο τρόπος που λειτουργούν τα όνειρα αποτελεί ένα μακροχρόνιο...

    Πέθανε ο πατέρας Λάμπρος μετά τη δολοφονία της κόρης του από τον εγγονό του στη Λάρισα

    Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας Λάμπρος από...