Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την υποκριτική, ενώ τόνισε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει του χρόνου το θέατρο.

    «Μένουν στον κόσμο τα δραματικά, αλλά έχω κάνει και κωμωδίες. Είχα δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αντιμετωπίσαμε, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προέρχομαι από μια οικογένεια εργατών, δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη δουλειά την κάνω, όπως και την οικοδομή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

    Φλίγκος

    Όσον αφορά στην κόρη του επεσήμανε πως: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στην υποκριτική, όλα τα νέα παιδιά είναι καλύτερα από εμάς».

    Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μίας εκπομπής στην τηλεόραση: «Θα γινόμουν παρουσιαστής. Κι εμείς τελματώνουμε και θέλουμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι άλλο. Έχω δηλώσει ότι του χρόνου που κλείνω τα 50, δεν θα κάνω θέατρο, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» αποκάλυψε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μις Κόσμος 2025: Η Όπαλ Σουτσάτα Τσουάνγκσρι από την Ταϊλάνδη αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού

    Η Όπαλ Σουτσάτα Τσουάνγκσρι από την Ταϊλάνδη κατέκτησε τον...

    Πάτρα: Αυξάνονται τα περιστατικά με οδηγούς χωρίς δίπλωμα…και τα τροχαία που προκαλούν

    Μία ακόμη σύλληψη οδηγού που δεν είχε δίπλωμα. Πολλές...

    Ηλεία: Είχε “φάει” πέντε χρόνια για ληστεία και κυκλοφορούσε ελεύθερος…

            Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε...

    Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

            Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο...