Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου, αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την υποκριτική, ενώ τόνισε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει του χρόνου το θέατρο.

«Μένουν στον κόσμο τα δραματικά, αλλά έχω κάνει και κωμωδίες. Είχα δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αντιμετωπίσαμε, ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προέρχομαι από μια οικογένεια εργατών, δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη δουλειά την κάνω, όπως και την οικοδομή» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην κόρη του επεσήμανε πως: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στην υποκριτική, όλα τα νέα παιδιά είναι καλύτερα από εμάς».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε και το ενδεχόμενο παρουσίασης μίας εκπομπής στην τηλεόραση: «Θα γινόμουν παρουσιαστής. Κι εμείς τελματώνουμε και θέλουμε να δοκιμαστούμε και σε κάτι άλλο. Έχω δηλώσει ότι του χρόνου που κλείνω τα 50, δεν θα κάνω θέατρο, θα είμαι πιο κοντά στα παιδιά μου» αποκάλυψε.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κέντρο STEM «Μιλτιάδης Μαρινάκης» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης

Το νέο κτίριο της Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης στη...

Υπουργικό σήμερα Δευτέρα υπό τον Πρωθυπουργό – Τα θέματα της συνεδρίασης

Το Πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σημερα Δευτέρα...

Στην Κύθνο ο Κώστας Καραμανλής: Φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του νησιού – Το μενού που επέλεξε

Στην Κύθνο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός...