Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδελφό του: «Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος και μου την έφερε»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τον θάνατο του πρώτου του ξαδέρφου και συνονόματού του.

    Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι ανέφερε πως είχαν κάνει «συμφωνία» με τον ξάδερφό του να μη φύγει εκείνος πρώτος.

    «Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος. Γιατί έχουμε και 8 χρόνια διαφορά», είπε χαρακτηριστικα και πρόσθεσε για τον εαυτό του: «Εγώ πάντως δεν θέλω να με κάψουν, θέλω να με θάψουν».

    Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csq3wts604y9)

     

    Στη συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τον θάνατό του. «Έπαθα μεγάλο σοκ. Τελευταία ήταν αδιάθετος, κακοδιάθετος. Τηλεφωνιόμασταν συνεχώς. Αγαπήθηκε πολύ, δεν το λέω, επειδή ήταν αίμα μου. Τα τραγούδια του τα έλεγε από το βάθος της καρδιάς του», σημείωσε.

    «Θα είμαι πάντα περήφανος για τον Γιάννης κι ίσως ο πρώτος θαυμαστής του. Έκλαψα πολύ. Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος και μου την έφερε», συμπλήρωσε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πείνα στη Γάζα – Είναι ένα κραυγαλέο ψέμα»

    Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε εκ νέου ότι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τους είπαν ότι θα πάθουν ηλεκτροπληξία και τους έκλεψαν

    Οι κατηγορούμενοι προσποιούμενοι υπάλληλους ΔΕΔΔΗΕ αφαίρεσαν από δυο ηλικιωμένες χρήματα...

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Γιατί ο “Φραπές” μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

    Μεγάλη φαίνεται να είναι η πίεση για τον Γιώργο Ξυλούρη...

    Συνελήφθη άνδρας για κλοπή 3.410 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...