Γιάννης Βογιατζής: Η Μαίρη Χρονοπούλου με έβγαλε από τη φυλακή

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την καλλιτεχνική πορεία του και για τη στήριξη που έλαβε από ανθρώπους του χώρου. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην ημέρα που μπήκε στη φυλακή και τον βοήθησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Μιλώντας για το τέλος που έβαλε στο τραγούδι και τη διακοπή των εμφανίσεών του στη σκηνή σχολίασε: «Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιάννης Βογιατζής, αποκάλυψε  ότι έχει μπει φυλακή για χρέη και ήταν τότε που η Μαίρη Χρονοπούλου, τον βοήθησε: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν από την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;”».

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα» πρόσθεσε για την εμπειρία που βίωσε.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καθηγητής Λυκείου της Πάτρας: Παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την ανήλικη! Της έκανε και ιδιαίτερα

Την πόρτα των Δικαστήριων πέρασε σήμερα ο 50χρονος καθηγητής...

Με προμετωπίδα την Κατερίνα Σολωμού

Με προμετωπίδα την Κατερίνα Σολωμού αναμένεται να πορευθεί το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα προς...

Πάτρα- ΔΕΥΑΠ: Χωρίς νερό το κέντρο ως το απόγευμα

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω επισκευής βλάβης που παρουσιάστηκε...

Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου για τα έργα: Δεν αντέχουμε άλλο

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την έντονη...