Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη

    Ημερομηνία:

    Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

    Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

    «Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει», δήλωσε.

    Για την τραπ δήλωσε πως είναι σε κάθετη ρήξη με τους εκπροσώπους της. «Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι».

    Το απωθημένο του είναι ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την μουσική του.

    Ο ίδιος είναι περήφανος για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και αποκάλυψε πως συγκινήθηκε όταν η Χάρις Αλεξίου της έδωσε την «σκυτάλη».

    Ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», η οποία θα ανέβει στις 13 Οκτωβρίου στο θέατρο «Πειραιώς 131».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Fake news η έκτακτη εισαγωγή του Μάκη Βορίδη σε νοσοκομείο

    Fake news περί έκτακτης εισαγωγής του κ. Μάκη Βορίδη σε νοσοκομείο...

    Στα χέρια των 35αρηδων ο ΣΥΡΙΖΑ: Καλπάκης νέος Γραμματέας, Ζαχαριάδης ως Εκπρόσωπος Τύπου

    Στην επόμενη γενιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραδίδει ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν γνωστό δημοσιογράφο για εκβιασμό υφυπουργού

    Συνέλαβαν δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ιστοσελίδας  του Βόλου ο οποίος...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...