Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Γιώτα Γεωργοπούλου: Πιο κοντά το… στεφάνι

    Ημερομηνία:

    Ένα βήμα πιο κοντά στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, o μπασκετμπολίστας Γιαννούλης Λαρεντζάκης και η σύντροφός του Γιώτα Γεωργοπούλου. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας ζουν μια σχέση αγάπης, η οποία βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την επισημοποίησή της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο χρόνο ο μπασκετμπολίστας των «ερυθρολεύκων» και η αγαπημένη του έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για να κλείσουν την κατάλληλη ημερομηνία και να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο.

    Χαμηλών τόνων και οι δύο, προτιμούν να μην απασχολούν τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή και κάνουν σπάνια κοσμικές εμφανίσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Λαρεντζάκης έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, ειδικά στην Κύθνο, την οποία δεν διαφημίζει.

    Η Γ. Γεωργοπούλου αποτελεί μια από τις πιο ένθερμες φαν της «κόμπρας» του ελληνικού μπάσκετ, όπως τον αποκαλούν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, και προσπαθεί να μη χάνει ούτε αγώνα του αγαπημένου της.

    Η 26χρονη καλλονή, με καταγωγή από τη Μάνη, από μικρή είχε όνειρο να ασχοληθεί με τη μόδα, κάτι που έκανε πραγματικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα και μαζί με την επίσης καλλονή αδελφή της, Κάλη, έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία με μαγιό και beachwear, εμπνευσμένα από τις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού. Οι δύο πανέμορφες κοπέλες εκτελούν και χρέη μοντέλου, ποζάροντας οι ίδιες στις φωτογραφίσεις των δημιουργιών τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...