Γιατί δεν μίλησε η Πατρινή Λένα Δροσάκη

    Ημερομηνία:

    Δεν είπε κουβέντα η Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη, για την υπόθεση προφυλάκισης του συναδέλφου της Πέτρου Φιλιππίδη.

    Η δημοφιλής Πατρινή καλλιτέχνιδα άφησε τον δικηγόρο της να μιλήσει ή καλύτερα… άκουσε την συμβουλή του να μην πει κουβέντα.

    Όμως ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε το περιβόητο «η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη»!

    Στην Πάτρα πάντως έγινε γνωστό, ότι η οικογένεια Δροσάκη αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένη από την απόφαση Εισαγγελέα – Ανακριτή.

    Ο σύζυγος της Λένας, με μια σειρά από Instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε χαρακτηριστικά: Στο πρώτο ήταν γραμμένη η φράση του Πυθαγόρα «Η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ολα τα μέρη ίση και όμοια», στο δεύτερο έγραφε:

    «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς, αλλά σέβονται τους δίκαιους» και στο τρίτο: «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

    Και μπορεί το γεγονός να λυπεί πολλούς μια και δεν είναι ότι καλύτερο, όμως σε λίγους μήνες, όταν θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, θα ακουστούν πολλά.

    Και επειδή η δίκη γίνεται με ακροατήριο, τότε θα πληροφορηθούμε πολλά από τα μυστικά που εμπεριέχονται στην πολυσέλιδη δικογραφία.

    Όλοι φυσικά θέλουμε μία δίκαιη δίκη, χωρίς επηρεασμό από την αναμενόμενη δημοσιότητα που πήρε ένα τέτοιο ζήτημα που έπεσε σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιστορίες “τρόμου” της Πάτρας – βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/

    O Πατρινός Μάκης Κατριβέσης προκάλεσε “καρδιοχτύπια” στο Deal (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5/

    Μουρτζούκου: «Η μάνα μου με ανάγκαζε να πηγαίνω με άντρες»

    Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η 25χρονη φέρεται να...

    Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών: Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης

    Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων -Παράρτημα...