Γιατί ο πατρινός Τάκης Ζαχαράτος φιλά την Αννα Βίσση; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

    Ημερομηνία:

    Η σαρωτική επιτυχία που είχαν οι εμφανίσεις του πολυτάλαντου Τάκη Ζαχαράτου στο θερινό Άλσος το περασμένο καλοκαίρι, του έδωσαν… πράσινο φως για να «χτυπήσει» και φέτος στο ολόδροσο θέατρο του Πεδίου του Άρεως. Ασφαλείς πηγές μας μάλιστα λένε πως ετοιμάζεται να κάνει ένα εξαιρετικά φιλόδοξο «πάντρεμα» με τη μοναδική Άννα Βίσση και μάλιστα με την σκηνοθετική καθοδήγηση της έμπειρης Σοφίας Σπυράτου, που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον δημοφιλή σόουμαν. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι κοινές εμφανίσεις του στον υπέροχο αυτό χώρο θα είναι περιορισμένες μια και η Βίσση έχει κλείσει ήδη εδώ και καιρό συναυλίες ανά την Ελλάδα. Θα… ανοίξει τη θερινή σεζόν λοιπόν με τον Ζαχαράτο και μετά θα το… σκάσει σε μεγάλα φεστιβάλ.

    Γιατί ο πατρινός Τάκης Ζαχαράτος φιλά την Αννα Βίσση; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

    Όσο για το τι θα γίνει μετά, με τον Ζαχαράτο; Είναι τόσο «δαιμόνιοι» οι επιχειρηματίες Ηλίας Μαροσούλης – Άγγελος Κοταρίδης κι άλλο τόσο ο ίδιος ο Τάκης, που θα βρουν άλλες «βόμβες» να ρίξουν… Γιατί ναι, πέρα από το Βίσση-Ζαχαράτος, «μαγειρεύεται» κι άλλο «πάντρεμα» Ζαχαράτου και… Δεν πρόκειται να το προδώσω αυτό. Αρκεστείτε σε αυτή τη βομβα.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δέσποινα Βανδή: Φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει… λίγο καλοκαίρι ακόμη

    Η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις,...

    Στρατηγική συνεργασία του ομίλου Antenna με το Atlantic Council – Στόχος η σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και Μέσης Ανατολής

    Ο Όμιλος Antenna ενώνει δυνάμεις με το Atlantic Council, το κορυφαίο αμερικάνικο think...

    Οι 10 καλύτερες πιτσαρίες του κόσμου για το 2025

    Ο ετήσιος οδηγός εκδίδεται από μια ομάδα επιθεωρητών που...