Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη

    Ημερομηνία:

    Το καρπούζι είναι ένα από τα αγαπημένα εποχικά φρούτα, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη γεύση του, αλλά και στη δροσιά που μάς χαρίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

    Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια! Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλ’το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

     

     

    Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Γεμάτο» αλάτι το ψωμί στους φούρνους – Μελέτη του ΕΦΕΤ

    Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους μέσα...

    Πάτρα: Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και τα σωματεία που διώκονται μετά τα επεισόδια στο Σαραβάλι

    Δίωξη σε βάρος προσώπων για συμμετοχή στα επεισόδια του...

    Ποιο είναι το φθηνό 4×4 που έρχεται στην Ευρώπη;

    Ένας νέος, απρόσμενος πρωταγωνιστής λανσάρεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα...