Gio Καραντώνης: Τον βλέπω νικητή του Survivor, δήλωσε ο αδερφός του

    Ημερομηνία:

    Νικητής θα αναδειχθεί ο Gio Καραντώνης, ένας από τους πιο προβεβλημένους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor, σύμφωνα με τον αδερφό του. Ο Benzi μίλησε για τις συζητήσεις που έκαναν ως τηλεθεατές για το ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε πως είναι απίστευτο να βλέπει τον αδερφό του πλέον στο Survivor.

    Επίσης, τόνισε ότι o Gio ποντάρει κυρίως στο σόου παρά στις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, ενώ ανέφερε πως δεν διαφέρει καθόλου από την εικόνα που παρουσιάζει στο ριάλιτι.

    Ο Βenzi, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live», το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, και αναφέρθηκε στην παρουσία του αδερφού του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Πιο συγκεριμένα, σημείωσε: «Αυτό που κάνει τώρα, αυτός είναι. Όλη μας τη ζωή βλέπουμε Survivor. Είναι το αγαπημένο σόου του θείου μας, του Μάικ. Είναι ο μεγάλος μου αδελφός, με μαθαίνει τα πάντα. Το είχε σαν όνειρο να πάει. Είναι πολύ ωραίο που είναι εκεί και απίστευτο. Είχε δηλώσει συμμετοχή και παλιότερα. Ποντάρει περισσότερο στο σόου παρά στα αγωνίσματα. Εννοείται ότι τον βλέπω νικητή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο μεγαλύτερος γιος του Αλί Χαμενεϊ, Μοτζτάμπα είναι ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν

    Ο Μοτζτάμπα Χοσεϊνί Χαμενεΐ, ο μεγαλύτερος γιος του δολοφονημένου Αλί...

    Θύμα επίθεσης ιδιοκτήτης εταιρείας Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια

    Θύμα επίθεσης έπεσε το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου...

    Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Αχαΐα μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον πρωτογενή τομέα της νέας εποχής

    Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας...

    Σημαντικές ζημιές στο παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ, φωτογραφίες και βίντεο

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από το παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη την...