Γιώργος Καραϊβάζ : Η επιθυμία του δημοσιογράφου – «Θέλω όταν πεθάνω…»

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο η δολοφονία του του Γιώργου Καραϊβάζ. Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του δημοσιογράφου σπεύδουν με αναρτήσεις τους στα Social Media –και όχι μόνο– να εκφράσουν την θλίψη τους για τον χαμό του.

    Ένας από αυτός ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Μάλιστα, από την ανάρτηση του κ. Καλλιακμάνη στο facebook έρχεται στο φως και μια άγνωστη επιθυμία του Γιώργου Καραϊβάζ.

    «Καλό ταξίδι …κάποτε μου είπες ότι όταν πεθάνεις θέλεις να σε κάψουν και να σκορπίσουν τις στάχτες σου, σου είπα σε αυτό μοιάζουμε και εγώ θα ήθελα να σκορπίσουν τις στάχτες μου στην θάλασσα του Αιγαίου κόμπος στον λαιμό τίποτε άλλο…» γράφει χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Επεισόδιο στην Αγυιά – Το δράμα του πατέρα

    Ανθρώπινο δράμα για πατέρα στην περιοχή της Αγυιάς. Στις...

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

    Τη διαδικασία απόδοσης ΑΦΜ και Κλειδάριθμου σε ανηλίκους διευκολύνει...

    60 Χρόνια Προσφοράς, Δημιουργίας & Έμπνευσης – Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”

    60 Χρόνια Προσφοράς, Δημιουργίας & Έμπνευσης – Θ.Π.Κ. “Η...

    Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχτηκα πάρα πολύ ισχυρό bullying με τη δίκη Φιλιππίδη»

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και μίλησε...