Γιώργος Καραϊβάζ: «Λούφαξαν» οι δολοφόνοι του; Που τους ψάχνει η ΕΛΑΣ

    Ημερομηνία:

    Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους από τις έως τώρα έρευνες αλλά και τις αναλύσεις του οπτικού υλικού από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας σπιτιών της περιοχής του Αλίμου, οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ.

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ όσο περνούν οι ώρες συγκλίνουν όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα ότι οι δύο φονιάδες βρίσκονται εντός του νομού Αττικής. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί οι δράστες εξαιτίας των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγο της πανδημίας, δεν θα το ριψοκινδύνευαν να βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιοι μπλόκο της αστυνομίας στην προσπάθεια τους να φύγουν από το λεκανοπέδιο.

    Έτσι εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι έχουν κρυφτεί σε κάποιο σπίτι της πρωτεύουσας, ενώ γρίφος παραμένει ακόμα τι έχει γίνει και με το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν κατά την αιματηρή αποστολή τους οι δράστες. Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ με τις κινήσεις τους οι δράστες μετά τη εν ψυχρω δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ στοχεύουν να δυσκολέψουν τους αστυνομικούς στην προσπάθεια τους να αποκρυπτογραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγή τους.

    Φλίγκος

    Το σκουτεράκι μικρού κυβισμού που χρησιμοποίησαν έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί, γεγονός που φανερώνει ότι οι δολοφόνοι δεν θέλησαν να αφήσουν ακάλυπτο το παραμικρό τους ίχνος. Έτσι ούτε το έκαψαν, άλλα ούτε το παράτησαν σε κάποιο σημείο της πρωτεύουσας με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να μπουν στο μυαλό των δραστών προκειμένου να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

    Οι επόμενες ώρες είναι κομβικές για την πορεία των ερευνών, καθώς οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας θα προσπαθήσουν να “διαβάσουν” το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του αστυνομικού συντάκτη που έπεσε νεκρός από τις 10 σφαίρες των δολοφόνων.

    Τέλος αναμένεται να σαρωθούν όλες οι κλήσεις που έχουν γίνει λίγο πριν αλλά και μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ από την ευρύτερη περιοχή του εγκλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι δράστες συνομίλησαν με κάποιο συνεργό τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τόσα βήματα χρειάζεται να περπατήσετε την εβδομάδα για να προσθέσετε 3 χρόνια στη ζωή σας

    Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως το περπάτημα 5.000 βημάτων τρεις...

    Παιδί: Γιατί η απαγόρευση κινητού δεν λύνει το αληθινό πρόβλημα – 6 στρατηγικές που βοηθούν περισσότερο

    Στην εποχή της ψηφιακής κυριαρχίας, όπου η οθόνη είναι πανταχού...

    Λουξεμβούργο: Πώς έγινε η Silicon Valley της Ευρώπης

    Από νωρίς το πρωί, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπελβό,...

    Φάρμακα αδυνατίσματος στην Ελλάδα: Αυξημένη η ζήτηση, αλλά και το κόστος

    Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη...