Γιώργος Κιμούλης: Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή μία συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε στον «αέρα» πως στο Happy Day φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις, του καταγγελλόμενου και του καταγγέλλοντα.

    Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έφερε ως παράδειγμα τον Γιώργο Κιμούλη, σημειώνοντας:

    «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής.

    Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/12/2025

    18:00 Novasports 5HD Ντουμπάι – Μπάγερν Μονάχου Euroleague 19:30 Novasports...

    Αχαΐα: Του έσπασε το ΙΧ, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε

    Τον χτύπησε στο κεφάλι, του τρύπησε το ΙΧ ,...

    Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Η Θεοπούλα απαντάει αν «κόβεται το σεξ» και η Ντάλια χορεύει ξέφρενα στο πλατό

    Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του “Στο Παρά Πέντε” είναι...

    Ακρίβεια: Στα μπλόκα οι αγρότες, στα «κάγκελα» οι καταναλωτές

    Από τη μια οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, από την άλλη οι...