Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Ντουμπάι

Ημερομηνία:

Στο Ντουμπάι πέρασαν τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, επιλέγοντας έναν προορισμό που συνδυάζει πολυτέλεια και εντυπωσιακές εικόνες.

PHILOXENIA

Το ζευγάρι ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για λίγες ημέρες χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, περιγράφοντας με ενθουσιασμό τη θέα. «Βρισκόμαστε σχεδόν στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα. Η κορυφή είναι στα 830 μέτρα και εμείς είμαστε περίπου στα 800», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά τις καιρικές συνθήκες, με σύννεφα και σκόνη από την έρημο, ο παρουσιαστής τόνισε ότι η εμπειρία ήταν μοναδική. Όπως είπε, το ύψος και η πανοραμική εικόνα της πόλης είναι πραγματικά καθηλωτικά και «σου κόβουν την ανάσα».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λάιονελ Ρίτσι: Ξανά στο νοσοκομείο έναν περίπου μήνα μετά το εξιτήριο

Στο νοσοκομείο επέστρεψε ο Λάιονελ Ρίτσι, έπειτα από νέο...

«Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας»: Αυτοκίνητο με ηλικιωμένους εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο στην Αργολίδα

Δραματικές στιγμές έζησαν δύο ηλικιωμένοι νωρίτερα στο Νέο Ροεινό...