Γιώργος Λιανός: Έζησα σαν ναυτικός, ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω για να προσφέρω το κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου

Ημερομηνία:

Ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη χαρά του που φέτος θα περάσει το Πάσχα στην Ελλάδα με την οικογένειά του, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει εδώ και επτά χρόνια λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με το Survivor. Όπως είπε, μέχρι τώρα ζούσε σαν «ναυτικός», καθώς ήθελε να προσφέρει στην οικογένειά του το κάτι παραπάνω.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά: «Φέτος θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια. Το έζησα σαν ναυτικός. Είναι μια θυσία που έπρεπε να κάνω. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, έπρεπε να προσπαθήσω να τους προσφέρω το κάτι παραπάνω», αναφερόμενος στην απόσταση που τον χώριζε από την οικογένειά του.

Στη συνέχεια, έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στην τηλεόραση, αλλά σχολίασε επίσης, τις φήμες περί αναβίωσης του «Πολύ την Κυριακή» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλώντας για το Survivor, δήλωσε πως θεωρεί αναγκαία την παύση του, χωρίς όμως να αποκλείει την επιστροφή του στο μέλλον. «Το Survivor χρειαζόταν να ξεκουραστεί, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει δυναμικά και το εύχομαι. Θέλει και ο κόσμος να το δει», είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με τίτλο «The Floor»: «Θα παρουσιάσω το τηλεπαιχνίδι The Floor, είναι πολύ διαφορετικό και αυτό που με έκανε να πω το “ναι” είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για να παίξεις, αρκεί να είσαι παρατηρητικός. Μπορεί να γυρίσεις πίσω με 70.000 ευρώ. Μου αρέσει που έχει 100 παίκτες, έχει πολύ κόσμο και με ιντριγκάρει».

Αναφερόμενος στο «Voice», τόνισε πως το talent show επέστρεψε πλέον στον αρχικό του ιδιοκτήτη. «Το The Voice επέστρεψε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του γιατί κι εγώ από εκείνον το είχα πάρει και νομίζω ότι πήγε πάρα πολύ καλά», τόνισε.

Τέλος, σχολίασε και τις φήμες για ενδεχόμενη επαναφορά της εκπομπής «Πολύ την Κυριακή» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Έχει γράψει την ιστορία του. Στη θέση του Αρναούτογλου θα φοβόμουν να ξαναπαρουσιάσω το Πολύ την Κυριακή, αλλά για να το λέει ο Γρηγόρης, ξέρει ήδη τον τρόπο και πώς θα γινόταν αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Η Ευαγγελίστρια ζητά να διευρύνει τη βοήθεια από το κληροδότημα Πουπουνάκη

Να στηρίζει περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη με τα...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Μηχανή μεγάλου κυβισμού “έφυγε” μπαίνοντας στην Ακτή Δυμαίων – ΦΩΤΟ

Tροχαίο ατύχημα με εκτροπή μηχανής μεγάλου κυβισμού στην Ακτή...

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του δήμου Πατρέων μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινόμενα που σύμφωνα...

Iνδικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Πάτρας; – Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Μπορεί οι συναντήσεις του υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα στο...