Γιώργος Μαυρίδης για Σάκη Τανιμανίδη: Τον έκραζα πολύ τα 8 χρόνια που δε μιλούσαμε, δημόσια δεν είπα ποτέ κάτι κακό

    Ημερομηνία:

    Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να ξεκαθαρίσει για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Είναι δύσκολο να πεις αν η επιτυχία έβαλε… τριβόλια στη σχέση μας. Προφανώς σαν νέα παιδιά που δεν είχαμε βγει ποτέ στην τηλεόραση, την ψωνίζεις και αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά», ανέφερε στην εκπομπή ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος ανέφερε από την πλευρά του μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε μία τέτοια σχέση, όταν εμπλέκεται το θέμα δουλειά, δόξα, χρήματα, τα πάντα ίσως τα χρήματα είναι το λιγότερο.

    Σε μία περίεργη ηλικία που έρχεται η δόξα και η φήμη και αντιλαμβάνεσαι ότι με τον καλύτερό σου φίλο είσαι περισσότερο ανταγωνιστής παρά φίλος, αρχίζει και δημιουργείται ανταγωνισμός. Άλλες βλέψεις είχε ο Σάκης για το μέλλον του και άλλες εγώ».

    Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και παραχώρησαν μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή το νέο επεισόδιο της εκπομπής Reunion.

    «Εγώ τον Σάκη τον έκραζα πάρα πολύ σε αυτά τα 8 χρόνια που δε μιλούσαμε. Ασταμάτητα. Από τη στιγμή που το ξεκινήσαμε όλο αυτό με το Reunion, δε βγήκαμε σε κανέναν να δώσουμε συνέντευξη και υπήρχαν πολλοί λόγοι που το κάναμε, αλλά από τη στιγμή που ήρθαμε εδώ, δεν θα κοροϊδέψουμε κανέναν.

    Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ και οι δύο. Μιλούσα πολύ άσχημα, έκρυβα μία πικρία και στενοχώρια. Δημόσια δεν είπα ποτέ κάτι κακό» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα επώνυμα… των επωνύμων (και τι σημαίνουν)

    Στην αρχαία Ελλάδα, κατά την ομηρική εποχή είχαν χρησιμοποιηθεί...

    Αν σου αρέσουν τα δράματα εποχής πρέπει να επισκεφθείς αυτές τις επαύλεις

    Όσο περιμένετε τον μπάτλερ ή την οικονόμο να εμφανιστεί...

    «Απεργία μήτρας» -Γυναίκες αρνούνται να κάνουν παιδιά για να σωθεί ο πλανήτης

    Η BirthStrike είναι μια ομάδα ακτιβιστριών της Μεγάλης Βρετανίας...

    Σάλεμ : Μουσείο ενημερώνει τους επισκέπτες του για τα αίσχη του Μεσαίωνα και το κυνήγι των μαγισσών

    Το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, εξετάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα...