Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το επεισόδιο που τον έστειλε στο Δρομοκαΐτειο

    Ημερομηνία:

    Στην αποκάλυψη του επεισοδίου που οδήγηση τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Δρομοκαΐτειο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, 15 ημέρες πριν τον εγκλεισμό του τραγουδιστή, είχε γίνει μια συνάντηση που προβλημάτισε τους γονείς του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια συνάντηση με τους γονείς του η οποία όχι μόνο δεν πήγε καλά αλλά ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης είχε διάφορες «εκρήξεις» και συμπεριφορές που οδήγησαν την οικογένειά του να ζητήσει τον εγκλεισμό του.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Μάλιστα, ενώ ήταν ήρεμος αρχικά και τους μιλούσε, ο τραγουδιστής έγινε… έξαλλος και έδιωξε τους γονείς του από σπίτι! Παρούσα στο επεισόδιο ήταν και η αδερφή του Μαρία, η οποία ήταν η μια εκ των δυο (η άλλη ήταν η μητέρα τους, Κλειώ) η οποία υπέγραψε να εγκλειστεί ο τραγουδιστής στο ψυχιατρείο.

    «Ο γιός μας παθαίνει κρίσεις πανικού και φοβόμαστε πως θα κάνει κακό στον εαυτό του, δεν βγαίνει από το σπίτι του εδώ και μήνες», ανέφεραν στις Αρχές οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής, στον δικό του αντίλογο, αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από την οικογένειά του οπότε δεν γίνεται να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπήκαμε φυλακή ο ένας για τον άλλο, λένε ο 25χρονος και ο 21χρονος που είχαν προφυλακιστεί για τη φωτιά στην Πάτρα

    Αποφυλακίστηκαν οι δύο εθελοντές που είχαν συλληφθεί για τη φωτιά που είχε...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Ποιοι φοιτητές κινδυνεύουν με διαγραφή από τις αρχές Νοεμβρίου

    Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας τόνισε πως με την...

    Αχαΐα: Ετήσιο Μνημόσυνο της Καθηγουμένης Αγνής μοναχής

    Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025 στο Καθολικό της Ιεράς Μονής...