Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το επεισόδιο που τον έστειλε στο Δρομοκαΐτειο

    Ημερομηνία:

    Στην αποκάλυψη του επεισοδίου που οδήγηση τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Δρομοκαΐτειο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, 15 ημέρες πριν τον εγκλεισμό του τραγουδιστή, είχε γίνει μια συνάντηση που προβλημάτισε τους γονείς του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια συνάντηση με τους γονείς του η οποία όχι μόνο δεν πήγε καλά αλλά ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης είχε διάφορες «εκρήξεις» και συμπεριφορές που οδήγησαν την οικογένειά του να ζητήσει τον εγκλεισμό του.

    Μάλιστα, ενώ ήταν ήρεμος αρχικά και τους μιλούσε, ο τραγουδιστής έγινε… έξαλλος και έδιωξε τους γονείς του από σπίτι! Παρούσα στο επεισόδιο ήταν και η αδερφή του Μαρία, η οποία ήταν η μια εκ των δυο (η άλλη ήταν η μητέρα τους, Κλειώ) η οποία υπέγραψε να εγκλειστεί ο τραγουδιστής στο ψυχιατρείο.

    «Ο γιός μας παθαίνει κρίσεις πανικού και φοβόμαστε πως θα κάνει κακό στον εαυτό του, δεν βγαίνει από το σπίτι του εδώ και μήνες», ανέφεραν στις Αρχές οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής, στον δικό του αντίλογο, αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από την οικογένειά του οπότε δεν γίνεται να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζένιφερ Ανιστον – Τζιμ Κέρτις: Η ιστορία του ξαφνικού τους έρωτα

    Το νέο ζευγάρι που άνθησε στην κοιλάδα με τους...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Πότε θα είναι έτοιμα τα πρώτα 102 δωμάτια στην Φοιτητική Εστία

    Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας ενημέρωσε  χθες...

    Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κωνσταντάρα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Σε κλίμα θλίψης οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, παλιοί συνεργάτες αποχαιρετούν για...

    ΑΧΑΪΑ: Εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση Απολυτηρίου Τίτλου Δημοτικού Σχολείου

    Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ανακοινώνεται ότι θα...