Γιώργος Παπαδάκης: «Η απόφασή μου να σταματήσω κάποια στιγμή έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια, είχα γίνει γραφικός»

Ημερομηνία:

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και στη δημοσιογράφο, Αφροδίτη Γραμέλλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μίλησε για το τηλεοπτικό του φινάλε μετά από 34 χρόνια, αλλά και για το πώς θα είναι η καθημερινότητά του από εδώ και πέρα.

Και συνέχισε: «Δεν έχω τρία παιδιά, έχω τέσσερα. Τον Κωνσταντή, τον Φοίβο, τον Ιάσωνα και το Καλημέρα Ελλάδα. Δεν με αξίωσε ο Θεός να κάνω κορίτσι, αλλά έχω το κορίτσι μου, τη σύζυγό μου».

«Η απόφασή μου να σταματήσω κάποια στιγμή, έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια. Είχα γίνει γραφικός. Κάποια στιγμή πρέπει να έρθει το τέλος, όσο και να θεωρείς ικανό τον εαυτό σου για αυτό που κάνεις. Κάποια στιγμή κουράζεις. Δεν πιστεύω στον ηλιακό ρατσισμό, αλλά η εικόνα μου είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε άλλους ανθρώπους να κάνουν κάτι διαφορετικό από εσένα», τόνισε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ιστορική πρώτη νίκη για τον Γλαύκο Έσπερο στην Elite League!

Με τον πιο εντυπωσιακό και δραματικό τρόπο πανηγύρισε ο...

Δεύτερη ήττα για τον Απόλλωνα Πατρών

Δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τη νίκη...

Influencer θέλει να γίνει 1 στους 4 εφήβους – Τι δείχνει έρευνα του ΕΚΠΑ

Influencers και youtubers. Αυτό θέλουν να γίνουν σήμερα οι...