Γιώργος Παπανδρέου: Αντίο σε έναν «σπουδαίο σύντροφο, προσωπικό και οικογενειακό φίλο», τον Θάναση Τσούρα

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Θανάση Τσούρα, «για τον σπουδαίο σύντροφο, προσωπικό και οικογενειακό φίλο, που έφυγε σήμερα από κοντά μας», όπως ανέφερε σε δήλωσή του.

    Φλίγκος

    Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως ο Θανάσης Τσούρας στρατεύθηκε από νωρίς στον Αντιδικτατορικό Αγώνα, και ως υπεύθυνος της Νεολαίας του ΠΑΚ Εσωτερικού, επέδειξε σημαντική δράση και γι’ αυτό φυλακίστηκε και βασανίστηκε.

    ICECAP

    Επισήμανε πως ήταν παρών από την πρώτη στιγμή της Ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και στη μεγάλη προσπάθεια για την Προοδευτική Αλλαγή της χώρας, διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του Κινήματος.

    Εκθείασε ακόμη τη μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και τον ελληνικό λαό, απ’ όποια θέση και αν υπηρέτησε ως βουλευτής επί πολλά χρόνια, υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός και υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς αντέδρασε ο αδελφός του Πάπα στο άκουσμα της εκλογής

    «Αν δεν ήμουν ξαπλωμένος, θα είχα σωριαστεί», δηλώνει με...

    Η Ευρώπη μας, μια «Υπερδύναμη του καλού»!

    του Γιώργου Κανέλλη* Την 9η Μαΐου, αναπόφευκτα η σκέψη πηγαίνει...

    Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η νέα πρέσβης σε prive πάρτι με τον Αργυρό, σε κλαμπ, στο Μαϊάμι

    Προτού ακόμη πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, η Κίμπερλι απέκτησε ήδη...