Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη: «Θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση»

    Ημερομηνία:

    Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ. Γιώργος Παπανδρέου με παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα.

    Ο Γ. Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Ελλις σήμερα Σάββατο σε μία εξ αναβολής συζήτηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.

    Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και όπως είπε χαρακτηριστικά “ Είμαι στις επάλξεις μετά από δύο ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται, γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εργα του Δήμου σε συνοικίες της πόλης – δείτε φωτό

    Σε εξέλιξη είναι σειρά έργων που πραγματοποιεί ο Δήμος...

    Δεκάδες χιλιάδες ιοί απολαμβάνουν τη φιλοξενία του εντέρου σας

    Την ώρα που ο πανδημικός κοροναϊός είναι το κύριο...

    Θρήνος στην κηδεία της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη – Οι μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της

    Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη...

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...