Γιώργος Παπανδρέου – Ουκρανία: Διαδήλωσε στο Στρασβούργο κατά της ρωσικής εισβολής

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Γιώργος Παπανδρέου διαδήλωσε εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία από το Στρασβούργο.

    Η διαδήλωση έγινε έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Ευρώπης όπου ο πρώην πρωθυπουργός είναι μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης.

    «Βουλευτές από τις 46 εκ των 47 χωρών που εκπροσωπούνται στο Συμβούλιο της Ευρώπης, καθώς η Ρωσία έχει αποβληθεί από το ΣτΕ, διαδηλώνουν έξω από το κτήριο του ΣτΕ, με μια φωνή: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ», έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός και ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες.

    Στη δεύτερη εικόνα που ανάρτησε ο Γιώργος Παπανδρεου είναι μαζί με την ενική Γραμματέα του Τουρκικού κόμματος μέλους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, CHP και Αντιπρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο ΣτΕ, Σελίν Σαγιέκ Μποκέ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Τελευταία υπόκλιση» για τον Όζι Όσμπορν, θα παίξει μαζί με τους Black Sabbath μετά από 20 χρόνια

    Ο Όζι Όσμπορν πρόκειται να επανενωθεί με τους Black Sabbath για την τελευταία...

    Κύπελλο ποδοσφαίρου: Τα ζευγάρια των ημιτελικών, πότε παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

    Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Γ....

    Κλαυδία: Οι πρώτες δηλώσεις του Oge για τη σχέση τους – «Θαυμάζω την ωριμότητα που έχει για την ηλικία της»

    Ο σύντροφος της Κλαυδίας, Oge μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του...
    Best Shop