ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣ ΦΩΦΗ: Κατεβαίνω υποψήφιος Πρόεδρος

    Ημερομηνία:

    Τις τελευταίες ώρες θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει ο έβδομος διεκδικητής στην κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, (σ.σ. μετά τους κ.κ. Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Καστανίδη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) ωστόσο αυτό «κλείδωσε» οριστικά, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, που νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό και της ανακοίνωσε την απόφασή του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως άλλωστε έκανε και με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.

    Θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την απόφασή του από το γραφείο του, στο Ίδρυμα Παπανδρέου.

    Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, για να είναι κάποιος υποψήφιος για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, θα πρέπει να συλλέξει 5.000 υπογραφές μελών ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε την Τετάρτη, 20.10.2021, από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

    Πλέον, αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις από το «στρατόπεδο» του πρώην πρωθυπουργού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δύο Κινέζοι στην Ουκρανία – Κατηγορούνται πως κατασκόπευαν την κατασκευή πυραύλων

    Η υπηρεσία ασφαλείας SBU της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο Κινέζους υπηκόους, έναν πατέρα...

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...