Γιώργος Ρώρος: Επίσκεψη στο Προάστιο

    Ημερομηνία:

    Στις 7/9/2021 ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος και ο συντονιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Προαστίου και με κατοίκους.

    Το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε τον προβληματισμό του γιατί δεν έχει προχωρήσει η παραχώρηση για το πλατανόδασος. Εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, ότι μπορεί να χαθεί από το δήμο. Επεσήμαναν ότι όποιες παρεμβάσεις θα πρέπει να γίνονται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον για να μην διαταραχθεί η οικολογική ισορροπία του οικοσυστήματος.

    Η αποχέτευση αν και έχει γίνει σε μέρος της περιοχής δεν έχει ολοκληρωθεί και αίτημα τους είναι να συνδεθεί με το βιολογικό καθαρισμό. Παράλληλα η κατασκευή ξύλινης γέφυρας στο Χάραδρο που αναγκάζει τους πολίτες να βαδίζουν στο οδόστρωμα με κίνδυνο ατυχήματος και ιδιαίτερη δυσκολία για άτομα με ειδικές ανάγκες, μικρά παιδιά, υπερήλικες. Η τοποθέτηση μπλε κάδων, η περισυλλογή των απορριμμάτων καθώς και η δημιουργία πλατείας αν και υπάρχουν χώροι δεσμευμένοι δεν έχει προχωρήσει η διαμόρφωση.

    Η Ώρα Πατρών δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στις υπηρεσίες του δήμου και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάρω Κοντού: Μόνο εγώ δεν έχω κάνει σεξ στη «Γη της Ελιάς»

    Τη συμμετοχή της στη σειρά «Γη της Ελιάς» σχολίασε...

    Αλεξάνδρου για την κοινή εμφάνιση της Τούνη με τον γιο και τον σύντροφό της: Κοιτάω το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή

    Την πρόσφατη κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον σύντροφό της, Δημήτρη...

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει: Η χθεσινή...