Γιώργος Τράγκας: Δίνει πλέον μεγάλη μάχη για τη ζωή του

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την πορεία υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμενος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία”.

    Ο Γιώργος Τράγκας είναι για 5η μέρα διασωληνωμένος, με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού, με τον δημοσιογράφο πλέον να υποστηρίζεται και από μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

    Σε πρόσφατη ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Πάρις Κουρτζίδης, τονίζει πως ο Γιώργος Τράγκας δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του ενάντια στον κορονοϊό και πως “η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα”.

    Ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε στο twitter:

    “Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις ώρες δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι!”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

    Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς η σύντροφός...

    Έρευνα αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που κάνουν σεξ οι περισσότεροι άνθρωποι

    Μελέτη αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που οι...

    ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ: Δείτε πόσο διαρκεί ο έρωτας

    Θεωρώντας δεδομένη στην πίστη μας στα τραγούδια και τις...