ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΗΣ: Εκτενή ενημέρωση από την Αστυνομία στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Την Πέμπτη 27 Απριλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας με την Νέα Δημοκρατία Γεώργιος Τσίρης επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και είχε συνάντηση με τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Μαρτζάκλη  Απόστολο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Τσάτσαρη Θεόδωρο, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΥΑ Τσίτσικα Χαράλαμπου.

    Ο Υποψήφιος Βουλευτής ενημερώθηκε για τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις επιχειρησιακές δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, και ευχαρίστησε την ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης και όλο το προσωπικό, για τις υπηρεσίες τους και την συμβολή τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των Πολιτών της Αχαΐας.

    Ο Γεώργιος Τσίρης δήλωσε επίσης ότι «Από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως δικηγόρος, γνωρίζω το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας οι οποίοι είναι πάντοτε παρόντες, άμεσοι και απολύτως αποτελεσματικοί.» ενώ μοιράστηκε και οικογενειακές στιγμές , καθώς ο αδελφός της μητέρας του, Αντιστράτηγος Αλέξανδρος Κοντογιάννης ,επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, είχε υπηρετήσει σε όλες τις υπηρεσίες της Α.Δ Αχαίας.

    Φλίγκος

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΗΣ: Εκτενή ενημέρωση από την Αστυνομία στην Πάτρα - ΦΩΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΗΣ: Εκτενή ενημέρωση από την Αστυνομία στην Πάτρα - ΦΩΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΗΣ: Εκτενή ενημέρωση από την Αστυνομία στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΠΑ: Νέες ενισχύσεις για μικρές επιχειρήσεις το 2026 – Όλες οι λεπτομέρειες

    Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ με στόχευση την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας  περιλαμβάνει ο...

    Δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ: Στη γραμμή της εξειδίκευσης των θετικών μέτρων στοχεύει το Μαξίμου

    Στη γραμμή της εξειδίκευσης των μέτρων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος...

    Το συγκινητικό μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για τον Άρη Τηλιγάδη

    Ηταν αρχές Αυγούστου όταν η επίσκεψη σε έργα στην...

    Στο μικροσκόπιο οι «πράσινοι» φόροι

    Με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ ως «πυξίδα» για...