Γιώργος Ζαμπέτας: Η ζωή του θα γίνει τηλεοπτική σειρά – «Δεν απαρνήθηκε ποτέ το Αιγάλεω σίτυ», λέει η κόρη του

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Ζαμπέτας άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Μαρτίου του 1992 σε ηλικία 67 ετών- αύριο Δευτέρα (10.03.2025) συμπληρώνονται 33 χρόνια από τον θάνατό του.

    Ο συνθέτης των αμέτρητων επιτυχιών, με το όνομα θρύλος Γιώργος Ζαμπέτας, έγραψε πάνω από 250 τραγούδια και μουσική για τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

    Το 1940 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω και από εκείνη τη στιγμή ο Ζαμπέτας ερωτεύτηκε την πόλη, στην οποία χάρισε το προσωνύμιο «Σίτι».

    Φλίγκος

    Έπαιξε τα «Παιδιά του Πειραιά» στις Κάννες και χειροκροτήθηκε μέχρι και από τον Αλεν Ντελόν. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν από τους πιο τακτικούς θαμώνες στα μαγαζιά που έπαιζε ο Γ. Ζαμπέτας.

    Η κόρη του, Κατερίνα Ζαμπέτα, μιλώντας σήμερα στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», αποκάλυψε πως η ζωή του σπουδαίου συνθέτη θα μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη ενώ μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

    «Ο Μάνος Χατζιδάκις έλεγε ότι τη μισή επιτυχία από ‘’Τα παιδιά του Πειραιά’’ την οφείλει στον Ζαμπέτα. Στο σπίτι μας στο Αιγάλεω ήταν κάθε μέρα γιορτή. Ο πατέρας μου δεν απαρνήθηκες ποτέ το… Αιγάλεω σίτυ. Χαίρομαι πάρα πολύ που η ζωή του πατέρα μου θα γίνει σειρά στην τηλεόραση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό τροχαίο με δύο εγκλωβισμένους! Επεσαν σε κανάλι

    Τροχαίο με εγκλωβισμό δυο επιβαινόντων σε αυτοκίνητο συνέβη περίπου...

    «Έφυγε» από τη ζωή δημοφιλής influencer που έτρωγε καλλυντικά

    Ο ξαφνικός θάνατος της 24χρονης Guava Beauty, της Ταϊβανέζας influencer,...

    ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Στη φυλακή δύο για τον εμπρησμό στον παιδότοπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο, μετά την απολογία τους...

    Τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία – Αρκεί να τα ξοδέψετε σε αυτά τα 8 πράγματα

    Τι κι αν λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν...